Portfolio

Portretten, landschappen en meer

In mijn portfolio vind je veel verschillende onderwerpen. Ik vind het leuk om mij op veel verschillende onderdelen te richten en niet alleen op één onderdeel te focussen. Daarnaast maak ik in mijn vrije tijd kunstfoto’s die ik ”Vista di Anda’s” noem. Deze zijn uiteraard ook te bekijken in mijn portfolio!

Verder vind ik het leuk om er op uit te trekken en mooie beelden te verzamelen. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in een stad, of op bijzondere locaties. Onderwerpen kunnen mensen zijn, maar ook dieren of objecten. Deze foto’s kunnen natuurlijk ook aangevraagd worden via het contactformulier.

Vista di anda

New Born

Stellen portret

Portretten

Dieren

Natuur

Spontane fotografie

Landschappen

Familie portret

design by lein

Design by lein

“Ik heb meerdere keren samengewerkt met Anda en dat verliep altijd met veel humor en passie voor het creatieve vak. De fotoshoots zijn altijd heel gezellig en de resultaten zijn dan ook fantastisch! Ze geeft aan elke foto een eigen twist, zo leuk!”

Joukje (6 van 55)

Familie Terreehorst

“Doordat Anda zorgt voor een ontspannen sfeer ontstaan er leuke ideeën voor foto’s! Samen met haar creative invloed krijg je vrolijke en spontane shoot. Zelfs de hond staat leuk op de foto!”

Bekijk mijn eigen Vista di Anda's

Mijn kijk op de dagelijkse voorwerpen, landschappen en gebouwen op een creatieve manier. 

Fotoshoot boeken?

Herinneringen maken is belangrijk, en ik wil je graag helpen om die herinneringen vast te leggen. Misschien wil je op de foto met die speciale persoon, of heb je een prachtige locatie die voor jouw iets bijzonders betekent – ik ga graag die uitdaging aan! Voor een mooie afdruk aan de wand tot een keukenachtergrond met je eigen speciale plek – er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Meer weten?

Chat openen
1
Hallo 👋,
Heb je een vraag of wil je een fotoshoot boeken?